Relu Fenechiu va coordona campania PNL pentru referendum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Relu Fenechiu
Deputatul Relu Fenechiu

Vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu va coordona campania liberală privind referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu, împreună cu Rareş Mănescu, Dan Motreanu şi Mihai Voicu.

"Relu Fenechiu va fi coordonatorul campaniei, evident împreună cu secretarul general, Eduard Hellvig, Dan Motreanu, Rareş Mănescu pentru Bucureşti şi cu o serie de alţi colegi", a anunţat Antonescu, la finalul şedinţei Consiliul Naţional Executiv.

La rândul său, Daniel Chiţoiu, desemnat să preia interimatul la şefia PNL, a declarat că PNL a stabilit strategia de campanie, care va fi discutată, în cursul zilei de luni, şi cu colegii din Uniunea Social Liberală.

"S-a stabilit echipa de campanie, condusă de Relu Fenechiu, în care sunt o serie de colegi cu experienţă în campanii, Mihai Voicu, Dan Motreanu, Rareş Mănescu, preşedintele TNL, Florin Alexe, care fac parte din echipa centrală de coordonare a campaniei", a anunţat şi Chiţoiu.

El a precizat că s-a stabilit o strategie a campaniei electorale, un calendar al acţiunilor pe care USL le va desfăşura, dar şi un calendar al mitingurilor pe care le vor organiza în şase-şapte regiuni ale ţării, precum şi în Bucureşti.

"S-au stabilit mai multe detalii legate de acest referendum. Avem întâlniri în cadrul USL, astăzi (luni - n.r.) după-amiază, pentru a adopta strategia de campanie pentru referendum", a mai spus Chiţoiu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite