Antonescu: Dorm cât vreau şi mă trezesc când vreau!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL Crin Antonescu a replicat, într-un interviu pentru site-ul zidezi.net, acuzelor că nu s-ar trezi devreme, ţinând să precizeze că doarme cât vrea şi că se trezeşte atunci când vrea, iar aceia care îi aduc astfel de acuzaţii sunt "găinari".

"Adevărul este că mă trezesc când vreau eu, indiferent ce cred despre asta prieteni, adversari. Mă trezesc când vreau eu, foarte, foarte des mă trezesc devreme, nu ca să le dau lor socoteală. Mă trezesc devreme pentru că, înainte de toate, mă ocup de educaţia unui copil încă mic care are şcoală de dimineaţă. Mă trezesc devreme pentru că e un timp, cel al dimineţii, mai puţin poluat de televizor, de telefoane, de breaking-news. Când ajungi să discuţi despre un om şi principala acuză pe care i-o aduci este că ai auzit tu că se scoală târziu, înseamnă că eşti un găinar din punct de vedere ideologic, din punct de vedere politic. Mă scol când vreau!", a spus Crin Antonescu.

Preşedintele PNL a precizat că, de obicei, doarme în dormitor şi că rămâne în stare de veghe cât vrea el.

"De filmat, filmează, că doar filmează pe bugetul statului. Nu-i o problemă, nu? Bugetul are bani pentru aşa ceva. De-aia îi aştept, dacă au înregistrări, dacă au intrat şi în dormitor sau pe unde mai dorm eu - de obicei acolo! -, să vedem la ce oră mă scol. Indiferent la ce oră m-aş scula eu, indiferent cât aş dormi - dar poate nu mă scol deloc, poate dorm 30 de zile la rând! -, problema este că România azi e guvernată de ei, că românii sunt chinuiţi de o guvernare hoţească şi prostească pe care o au ei, indiferent dacă eu dorm sau dacă sunt în stare de veghe", a punctat liderul PNL.

Antonescu a mai adăugat că adversarii săi politici sunt deranjaţi în fiecare zi de acţiunile pe care le întreprinde atunci când este în stare de veghe, ceea ce îi creează o mare bucurie şi îl determină să doarmă liniştit.

„Dacă aş dormi atât de mult pe cât speră ei sau afirmă ei, cred că ar fi ceva mai liniştiţi. Faptul că nu e zi de la bunul Dumnezeu să nu se ocupe de mine sub o formă sau alta arată totuşi că atât timp cât sunt în stare de veghe - şi sunt cât vreau, repet - fac câte ceva care să-i deranjeze. Şi asta îmi dă o mare bucurie şi dorm liniştit atunci când mă culc şi dorm cât vreau!", a conchis Antonescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite