Daniel Barbu, numit consilier prezidenţial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, l-a numit, astăzi, pe politologul Daniel Barbu în funcţia de consilier prezidenţial pentru analiză politică.

De asemenea, Preşedinţia a anunţat şi că Gheorghe Rotaru a fost numit în funcţia de consilier prezidenţial pentru securitate naţională, iar Vasile Enache în funcţia de consilier prezidenţial la Cancelaria preşedintelui. Decretele privind numirea celor doi în funcţii de consilieri prezidenţiali au fost semnat luni şi fuseseră publicate în Monitorul Oficial.

Gheorghe Rotaru, în vârstă de 64 de ani, este general în rezervă şi a fost, în perioada 1996-1999, reprezentant militar la NATO, iar în perioada 1999-2005, şeful Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei. Din noiembrie 2006 şi până în 4 mai 2012 a fost consilier al ministrului Apărării.

Vasile Enache, în vârstă de 57 de ani, a lucrat tot în cadrul MApN din 1994 până în 2005.

Vineri, Administraţia prezidenţială anunţa că preşedintele interimar, Crin Antonescu, a semnat decretele de eliberare din funcţii a consilierilor prezidenţiali ai lui Traian Băsescu, respectiv Iulian Chifu, Iulian Fota, Cristian Diaconescu, Bogdan Drăgoi şi Bogdan Mănoiu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite