Crin Antonescu: Nu o să mă mut în Vila Dante după ce voi deveni președinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președintele interimar Crin Antonescu a vorbit, vineri seară, la o emisiune tv despre ce va face după ce va deveni președinte.

UPDATE 22:19 Îmi pare rău că nu sunt la Olimpiadă. Sunt niște obligații pe care le am, fiind și ultima zi de campanie, așa că l-am rugat pe domnul Victor Ponta să meargă.

UPDATE 21:56 ”Nu trebuiau băgați bani în vila Dante. Consider că vila Dante nu are de ce să aparține unui fost șef de stat. ar putea fi folosită pentru oaspeți politici”.

Președintele interimar a precizat că nu are de gând să se mute nici în vila Dante, nici în altă casă, dacă va deveni președinte

”Palatul Cotroceni e un loc foarte frumos, ca reprezentare, ca loc de lucru, după care mă duc acasă”.

Întrebat cum a reușit să își cumpere casa, în condițiile în care a lucrat numai la stat, Antonescu a specificat că soția lui a câștigat mai mult și avea bani economisți.

UPDATE 21:52 ”Nu sunt aliat cu domnul Gabriel Oprea. Dacă trebuie să facem acțiuni în interesul țării, atunci facem”.

UPDATE 21:50 Președintele interimar a ținut să lămurească zvonurile conform cărora  ar fi declarat, la un moment dat căTudor Chirilă ar fi idolul său. El a spus că nu ar fi posibil ca Tudor Chirilă să fie idolul său, în primul rând, pentru că este o diferență  de vârstă destul de mare  între ei. Crin Antonescu a afirmat, la aceea vreme, că actorul și cântărețul Tudor Chirilă ar putea fi un model pentru tinerii de astăzi, însă presa a preluat informația greșit

UPDATE 21:45 "Am făcut armata 9 luni la termen redus, după intrarea la facultate. Am ieșit sublocotenet și în 30 de ani am fost avansat, în mod birocratic, la gradul de colonel. În armată ca și în campaniile electorale trebuie să fie disciplină".

"Un președinte nu poate niciodată să se certe cu un jurnalist".Președintele interimar Crin Antonescu i-a cerut lui Dan Diaconescu, la OTV, să le transmită simpatizanților PP-DD că duminică trebuie să meargă la vot.

"Domnule Diaconescu, vă rog frumos, să vă adresați poporului dumneavoastră și spuneți-le ce trebuie să facă duminică. Adică să vină la vot. Asta e important. Nu cum ajungi colonel", a comentat Antonescu. Moderatorul emisiunii Dan Diaconescu a afirmat că le va transmite simpatizanților să meargă la vot.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite