Crin Antonescu: Eu nu cred că Traian Băsescu le-a spus românilor adevărul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat că discursurile care au avut loc astăzi în Parlament nu au adus nimic nou, ci sunt aceleași reproșuri pe care USL le-a imputat președintelui de mai multă vreme. Antonescu a subliniat, însă, că nu crede că președintele nu a mințit românii, așa cum a declarat acesta de la tribuna parlamentară.

„Nu am auzit nimic nou astăzi. Nici în propunerea de suspendare pe care 154 de parlamentari ai României au prezentat-o și nici în prezentarea de azi dimineață. De vreme ce sunt semnatar este limpede ce cred. Pasajul din prezentarea lui Traian Băsescu cu care nu sunt de acord este acela în care președintele a spus că nu a mințit românii. Eu cred că președintele nu a spus întotdeauna adevărul românilor", a spus Antonescu.

În opinia președintelui Senatului, discuția deschisă de Traian Băsescu despre Parlamentul unicameral și reducerea numărului de parlamentari este „doar o încercare de a comasa două teme distincte".

Antonescu a subliniat caracterul civilizat al întâlnirii: „Am urmat protocolul parlamentar întocmai și totul a fost civilizat. L-am întâmpina pe președinte în calitate de șef al Senatului, împreună cu președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite