Corneliu Vadim Tudor, delir în sala de judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul PRM Corneliu Vadim Tudor s-a dat în spectacol ieri la Judecătoria Sectorului 1 în timpul procesului în care jurnalistul Ion Cristoiu îi cere daune morale de 50.000 de lei.

Vadim a întrerupt magistratul cu comentariile sale, a completat cu ironii declaraţiile date de Cristoiu şi a şicanat avocaţii părţilor când voia să puncteze o afirmaţie. „Aş vrea să tăceţi două ore pentru că vreau să ţin un discurs istoric", s-a înfuriat la un moment dat „Tribunul". Vadim Tudor a răspuns instanţei la 13 întrebări, puse de avocaţii lui Cristoiu, despre dovezile pe care le-a avut când l-a acuzat pe ziarist că este informatorul Coroiu - martori sau documente. La termenul anterior de judecată, CNSAS a trimis instanţei o adeverinţă din care rezultă că pe numele lui Ion Cristoiu nu există deschis dosar de informator şi nici de urmărit. „Jur pe Biblie că sunt propriul meu martor. Acest proces este o mascaradă.

Trebuia să fiu la Bruxelles, locul meu de muncă este în Parlamentul European", a răbufnit Vadim. Europarlamentarul a susţinut că are documente de la CNSAS în care se arată că informatorul Coroiu l-ar fi turnat şi că acesta ar fi Cristoiu. În timpul discursului, Vadim nu a mai fost sigur pe documentele pe care le avea de la CNSAS: „S-au falsificat biografii, este o instituţie mincinoasă şi parazită. CNSAS nu e Biserica Ortodoxă, nu e literă de Evanghelie... Securiştii lui Băsescu mă deranjează. Banditul de Băsescu", şi-a schimbat subit ţinta europarlamentarul. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite