Corneliu Vadim Tudor: "S-a spus că eu pretind că m-am împiedicat de cascheta cretinului aluia. Eu m-am dezechilibrat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii Parchetului General au început urmărirea penală pe numele preşedintelui PRM, Corneliu Vadim Tudor, pentru ultraj şi nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti.

Deci, am zis, d-nă este un proces politic. (...)Deci, nu vă mai prefaceţi că e un proces şi că apăraţi legalitatea, a declarat liderul PRM, vineri, la ieşirea de la Parchet, unde a fost citat din nou în dosarul privind evacuarea sediului partidului.

Acesta a ţinut să clarifice împrejurările în care şi-a fracturat mâna.

Repet ce-am spus şi unii au minţit. S-a spus că eu pretind că m-am împiedicat de cascheta cretinului aluia. Nu a fost aşa. Eu m-am dezechilibrat. Erau vreo zece pe mine, le-a spus Vadim Tudor jurnaliştilor.

Cât despre acuzaţiile care i se aduc, Corneliu Vadim Tudor a declarat că le va studia împreună cu avocaţii săi.

Am vorbit la Bruxelles, cu consilierii mei, luni trebuie să mă duc la Strasbourg. Eu mai am şi treabă. Nu stau la mâna mafiei imobiliare conduse de dna Udrea.

Eu când am facut-o curvă pe asta, am facut-o pamfletar, din punct de vedere politic, a explicat Vadim Tudor, referindu-se la executoul judecătoresc.

Tot liderul PRM afirma, marţi, că o respectă pe femeie şi că nu a vrut să o stropeacă cu apă. „Respect femeia, dar dacă ea zice «curvă am mai fost făcută», eu ce vină am? Paharul pe care l-am aruncat în faţa executoarei era plin cu agheasmă, dar eu nu am vrut să o stropesc pe tâmpită, am vrut să arunc peste capul ei"

.

image
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite