Contre între tinerii şi veteranii PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedinţii PDL Cezar Preda (foto dreapta) şi Gheorghe Falcă au criticat la Costineşti, la Şcoala de vară a PDL, câteva sloganuri şi atitudini ale tinerilor din partid, intervenţie

Vicepreşedinţii PDL Cezar Preda (foto dreapta) şi Gheorghe Falcă au criticat la Costineşti, la Şcoala de vară a PDL, câteva sloganuri şi atitudini ale tinerilor din partid, intervenţie care a nemulţumit-o pe Elena Băsescu.

Cezar Preda a încercat să tempereze elanul tinerilor, atrăgându-le atenţia să nu se mai laude şi că reformarea clasei politice nu o poate face doar PDL.

"Monica Ridzi a folosit de foarte multe ori, şi chiar Elena Băsescu, chestiunea că noi am fost primii care am făcut. Nu trebuie să spunem noi că am fost primii", a spus el.

Gheorghe Falcă a fost deranjat de sloganul: "Acum este timpul nostru". Falcă le-a spus celor prezenţi că pe vremea când el era membru al organizaţiei de tineret era şi atunci timpul tinerilor.

"Consider că am o viziune diferită de cea a domnului Cezar Preda. Cred că în politică trebuie să ieşi public tot timpul să spui ceea ce ai realizat, mai ales că mă aflam în faţa tinerilor care m-au ales în urmă cu şase luni şi era de datoria mea să fac un bilanţ", a spus Elena Băsescu.

"Mi se pare regretabil să vii la şcoala de vară a tineretului şi să critici discursurile acestora", i-a spus Elena Băsescu lui Preda.

Elena Udrea nu a scăpat de contestatarii din PDL Constanţa. Aceştia s-au postat în spatele ei, pe când făcea declaraţii, cu un banner pe care scria: "Lecţia de excludere. Studiu de caz: Constanţa".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite