Cont fals pe Facebook pentru liderul PDL Ioan Oltean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a reclamat la poliţie că cineva i-a creat un cont fals pe Facebook. Politicianul s-a supărat mai ales că pe respectivul profil apăreau informaţii false despre el.

Ioan Oltean a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că persoane necunoscute i-au creat un cont fals pe Facebook. Politicianul are deja un cont oficial pe reţeaua de socializare, administrat de consilierul său personal.

"Cineva m-a sunat şi m-a atenţionat că am un cont fals de Facebook, eu care nu m-am uitat niciodată pe Facebook. Nu ştiu cine a făcut acest cont fals. Vreun prieten, cine putea să facă! Am depus o plângere la Poliţie. Nu am niciun fel de informaţie legat de cine ar fi putut să-mi creeze un astfel de cont", a declarat Ioan Oltean.

Ceea ce l-a deranjat cel mai tare pe politician au fost informaţiile postate despre el. Astfel, internauţii au aflat că secretarul general al PDL ar fi înebunit după manele, iar cărţile sale preferate ar fi "Povestea porcului" şi "Punguţa cu doi bani". În plus, Ioan Oltean ar fi interesat de "internet porno" şi "sex on the beach".

Contul de pe Facebook, deschis pe numele lui Ioan Oltean, a fost şters.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite