Conservatorii nu se dau duşi de la guvernare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Politic al formaţiunii, că membrii acestei structuri au decis să lase în seama Consiliului Naţional al partidului hotărârea ieşirii sau rămânerii la guvernare. Forul se va reuni duminică

Politic al formaţiunii, că membrii acestei structuri au decis să lase în seama Consiliului Naţional al partidului hotărârea ieşirii sau rămânerii la guvernare. Forul se va reuni duminică şi va fi precedat, vineri şi sâmbătă, de întâlniri ale reprezentanţilor conservatorilor în teritoriu, ale membrilor Executivului, precum şi de o întrunire a parlamentarilor. Surse din conducerea PC ne-au declarat că este puţin probabil ca partidul să se retragă din Cabinetul Tăriceanu. "Majoritatea a votat pentru a rămâne în Coaliţie. Ar fi o mare greşeală să procedăm altfel", a spus un senator al conservatorilor. Dan Voiculescu a cerut conducerii partidului să delimiteze problema dobândirii funcţiei de vicepremier de cea a rămânerii la guvernare.

Voiculescu scoate dosarele la vedere
Bogdan Ciucă a mai spus că Dan Voiculescu "are indicii foarte clare" în privinţa "sursei" scurgerii de informaţii de la CNSAS, mai exact a celui care le-a oferit "unei persoane din afară" care, la rându-i, le-a dat presei. Purtătorul de cuvânt al PC a anunţat că, astăzi, Voiculescu va da publicităţii dosarele întocmite de către fosta Securitate pe numele său. În legătură cu aspectul în cauză, Bogdan Ciucă a precizat că preşedintele conservatorilor nu primise nici până ieri la prânz "celebra decizie a CNSAS", din care trebuie să reiasă dacă a fost sau nu ofiţer de Securitate.

Liderul de la Hunedoara şi-a pus cagulă
Ziariştii şi cameramanii care urmăreau declaraţiile lui Bogdan Ciucă, oferite presei chiar în faţa biroului senatorial al lui Dan Voiculescu, au rămas uimiţi când din încăpere a ieşit o persoană îmbrăcată în costum şi cu o cagulă, ce-i acoperea faţa. Purtătorul de cuvânt al PC a spus că nu ştie cine este misteriosul membru al Biroului Politic şi că, probabil, "vreun coleg a vrut să facă un spirit de glumă". Ulterior s-a aflat că este vorba despre preşedintele filialei Hunedoara a partidului, Petre Mărginean, care şi-a justificat gestul prin aceea că "se face prea mult circ în ţara asta". În fapt, potrivit lui Bogdan Ciucă, Mărginean "are o problemă în filiala Deva" şi a încercat să atragă atenţia asupra sa.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite