Codrin Ştefănescu: „Măsurile aplicate de Guvern sunt penibile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Codrin Ştefănescu
Codrin Ştefănescu

Vicepreşedintele Partidului România Mare (PRM), Codrin Ştefănescu, a vorbit sâmbătă, la Realitatea TV, despre măsurile pe care le aplică Guvernul României, dar şi despre părerea cetăţenilor despre conducerea ţării.

Ştefănescu a precizat că românii au multe de reproşat Guvernului şi că măsurile aplicate de cei aflaţi la conducere sunt de-a dreptul penibile. „Toată lumea are ceva de reproşat acestui Guvern. Nimeni nu aplică măsuri atât de penibile precum în România. Cei care conduc ţara îşi doresc să trăim noi mai bine, dar patronatele şi sindicatele urlă degeaba, negocierile au fost eşuate“, a spus acesta.

Vicepreşedintele PRM a adăugat că, în această ţară, statul fură tot. „Suntem unica ţară din lume în care Guvernul promovează programul «Statul vă fură tot». Asigurarea obligatorie a casei este tot o furăciune pe faţă. Statul trebuie să recunaoscă acest program, aceasta este politica oficială a statului. Sute de milioane de euro s-au dat în avans pentru a se construi şosele“, a declarat reprezentantul PRM.

Codrin Ştefănescu a vorbit şi despre locurile în care îşi vor petrece vacanţa cei aflaţi la conducerea statului, precizând că aceştia au resurse destule pentru a vizita insulele Maldive. „Mesajul celor de la putere este unul cinic. Ei spun că o vom duce bine în 2011. Ei au toate pârghiile, au resurse, îşi fac concediile în Maldive“, a încheiat acesta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite