Coalitia amana debarcarea liderilor Camerelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deschiderea scolilor il salveaza pe Nastase Lipsa de coordonare a membrilor Coalitiei de guvernamant ia permis lui Adrian Nastase sa mai amane cu o zi dezbaterea asupra proiectului de modificare a

Deschiderea scolilor il salveaza pe Nastase
Lipsa de coordonare a membrilor Coalitiei de guvernamant ia permis lui Adrian Nastase sa mai amane cu o zi dezbaterea asupra proiectului de modificare a Regulamentului Camerei. Biroul Permanent a amanat, ieri, din nou, trimiterea in plen a proiectului de regulament cu pricina, hotarand ca lunea viitoare deputatii sa nu lucreze, pentru a putea fi prezenti in teritoriu, la ceremoniile de deschidere a anului scolar. Propunerea, care ia apartinut pesedistului Victor Ponta, a fost aprobata prin votul majoritar al reprezentantilor PSD, PRM si minoritatilor nationale. Coalitia nu sa putut opune, intrucat secretarul Biroului, pedistul Gheorghe Albu, a lipsit de la sedinta, iar chestorul Miron Ignat (Comunitatea Rusilor Lipoveni din Romania) sa alaturat taberei proNastase. Astfel, proiectul de hotarare privind modificarea regulamentului Camerei va fi dezbatut de plen saptamana viitoare, in zilele de miercuri si joi, facand astfel imposibila respectarea calendarului convenit de Coalitie, care stabilise data de 15 pentru debarcarea lui Adrian Nastase.

Dorul de New York al lui Melescanu, castig pentru Vacaroiu
Dorinta unui senator al Aliantei, liberalul Teodor Melescanu, de a vedea New Yorkul amana discutarea de catre plenul Senatului a proiectului de regulament. Sedinta Biroului Permanent a fost destul de "aprinsa", principalul motiv fiind fixarea pe ordinea de zi a plenului de azi a discutarii noului regulament al Senatului. Absenta vicepresedintelui liberal Teodor Melescanu a contrabalansat fortele in favoarea opozitiei, care prin votul presedintelui Vacaroiu a decis "trimiterea" regulamentului in sedinta de luni a plenului. Intrebat de colegi daca nu poate renunta la deplasarea la New York, care le va strica planurile, Teodor Melescanu a raspuns ca nu a vazut de mult metropola americana.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite