Claudia Boghicevici, prima pe lista scurtă de înlocuitori ai lui Botiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele Comisiei de Muncă din Camera Deputaţilor, Claudia Boghicevici, este prima opţiune pe care democrat-liberalii o iau în calcul pentru a-l înlocui pe demisionarul Ioan Botiş la şefia Ministerului Muncii, au declarat surse din partid pentru "Adevărul".

„Este o foarte bună profesionistă, dar nu are notorietate şi atât de multă experienţă în politică. Este susţinută însă puternic de vicepreşedintele PDL Gheorghe Falcă, primarul din Arad", a declarat unul dintre liderii PDL.

Alt nume vehiculat a fost Gheorghe Barbu, secretarul general al Camerei Deputaţilor şi fost ministru al Muncii în primul Guvern Tăriceanu, căruia însă „îi e mult prea călduţ în funcţia pe care o are şi nu vrea complicaţii", potrivit aceloraşi surse. Pe lista premierului ar mai fi şi liderul UNPR Marian Sârbu, şi el fost ministru al Muncii, cu care însă democrat-liberalii nu ar fi de acord. Ei fac presiuni ca premierul să „înstrăineze" portofoliul care revine PDL. Vicepreşedintele Gheorghe Flutur a declarat că portofoliul revine PDL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite