Ciuhodaru apără taximetriştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudor Ciuhodaru
Tudor Ciuhodaru

Deputatul UNPR de Iaşi Tudor Ciuhodaru a anunţat că va depune, luni, în Parlament, un proiect de lege care vizează creşterea siguranţei în activitatea de taximetrie.

"Voi depune la Camera Deputaţilor un astfel de proiect, care să vizeze dotarea autoturismelor cu butoane de panică şi cu geamuri securizate care să delimiteze spaţiul şoferului de cel al clienţilor. Toate aceste dotări vor figura la cheltuieli deductibile dacă proiectul va fi adoptat", a afirmat Ciuhodaru.

Deputatul UNPR a recunoscut că a luat decizia susţinerii proiectului, după ce, joi, un şofer de taxi din Iaşi a fost înjunghiat în maşină de către o clientă.

"Cazul de la Iaşi, când un şofer de taxi a fost înjunghiat la gât de către o clientă, este doar unul dintr-o serie lungă de astfel de incidente. E important să existe un buton de panică. Astfel, apariţia unei agresiuni poate fi sesizată rapid atât la dispeceratul firmei, cât şi la numărul de urgenţe 112", a adăugat Tudor Ciuhodaru.

Joi dimineaţă, un taximetrist din Iaşi în vârstă de 53 de ani a fost înjunghiat cu un cuţit în gât de către o clientă. Bărbatul a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi şi se află în afara oricărui pericol. Agresoarea, o tânără de aproximativ 25 de ani, este căutată în continuare de Poliţie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite