Chiliman a demisionat din conducerea PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman
Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman (foto), a anunţat, ieri, că îşi dă demisia din Biroul Politic Central al PNL, menţionând că rămâne membru simplu al partidului.

„Îmi dau demisia de onoare din Biroul Politic Central al PNL. Am fost ales pe lista propusă de Crin Antonescu la Congresul din 2010, atât timp cât şi-a pierdut încrederea în mine, am obligaţia să demisionez", a explicat Chiliman. El a spus că s-a consultat cu soţia sa, cu Ionel Brătianu şi cu actualii lideri de onoare ai formaţiunii.

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, s-a întâlnit, vineri, cu preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, care l-a sfătuit şi l-a rugat să nu plece din partid, edilul declarând, la finalul întâlnirii, că va lua o decizie pe care o va anunţa după Paşte.

Andrei Chiliman a fost înlocuit, lunea trecută, cu Eugen Nicolăescu la şefia PNL Bucureşti, iar Mariana Câmpeanu a devenit vicepreşedinte al filialei.

Chiliman a declarat ulterior că, pentru prima oară, după aproape 23 de ani de când este membru PNL, ia în considerare „în mod foarte serios" demisia din partid. În replică, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că acesta ar trebui să se hotărască în două-trei zile.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite