Chelaru, despre sesizarea PDL: CC s-a pronunţat acum două luni pe înlocuirea lui Blaga şi Anastase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Chelaru
Ioan Chelaru

Senatorul PSD Ioan Chelaru, vicepreşedinte al partidului, a declarat, miercuri, că în urmă cu două luni Curtea Constituţională s-a pronunţat cu privire la înlocuirea lui Vasile Blaga şi a Robertei Anastase de la preşedinţia celor două Camere, procedurile fiind apreciate ca legale.

"Eu cred că PDL nu generază evenimente serioase şi atunci, ca să fie în atenţia media, vine cu ştiri de genul ăsta sau cu acţiuni care, după părerea mea, nu-şi găsesc în niciun fel justificarea", a spus Chelaru.

"Vă aduc aminte că, în urmă cu două luni, când evenimentul respectiv a avut loc - înlocuirea domnului Blaga din funcţia de preşedinte al Senatului - s-a pronunţat CC în sensul în care Curtea a spus că înlocuirea s-a făcut legal, dacă vă aduceţi aminte, şi înlocuirea domnului Blaga, şi înlocuirea doamnei Anastase", a spus Chelaru.

El a arătat că îl miră decizia PDL de a sesiza CC în privinţa revocării lui Blaga.

"Deci Curtea s-a pronunţat o dată. Eu rămân la părerea că este o chestiune formală, că PDL, negenerând acţiuni serioase, cu caracter politic şi cu caracter eventual electoral, se gândeşte să se agaţe de evenimente de genul acesta. Mă mir, pentru că ei au totuşi câţiva oameni care se mai pricep, iar domnul Rădulescu este un lider", a spus Chelaru.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite