Cezar Preda, după declaraţiile lui Ponta: Ieşire a unui premier plagiator

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, astăzi, că afirmaţiile premierului Victor Ponta privind Oltchim reprezintă "o ieşire a unui prim-ministru plagiator, ca un regior însoţit de doi sufleori nereuşiţi".

"Am văzut, astăzi la prânz, o ieşire a unui prim-ministru plagiator, ca un regizor însoţit de doi sufleori nereuşiţi, să ne spună filmul fabricii Oltchim. În dispreţul celor 3.000 de oameni care au probleme, domnul Ponta începe să strige «hoţii!». N-aţi reuşit să spuneţi decât o frază adevărată, domnule Ponta, şi acea frază este «privatizarea Oltchim este în responsabiltiatea Guvernului României», restul sunt floricele de regizor", a precizat Cezar Preda.

Liderul PDL crede că, în calitate de prim-ministru, Victor Ponta ar trebui "să facă treabă, nu circ la televizor".

"Modul de a guverna al prim-ministrului se bazează pe tot ce a însemnat greşeală în guvernele anterioare. Domnul prim-ministru, când preiei ţara, o preiei cu bune şi cu rele, te angajezi în faţa cetăţenilor să faci treabă, nu să vii să faci circ la televizor cu nişte sufleori nereuşiţi, de genul Stan şi Bran, veniţi acolo numai de decor. Ai responsabiltiate!", a mai spus Cezar Preda.

Guvernul este pregătit să numească un nou management la Oltchim şi să dispună administrarea specială a combinatului dacă Dan Diaconescu nu achită până luni preţul pe acţiuni, iar în maximum şase luni va relua procesul de privatizare cu un investitor strategic, a anunţat premierul Victor Ponta, într-o conferinţă de presă susţinută, astăzi, la Ministerul Economiei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite