Preda:Programul de guvernare al USL este evaziv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, a declarat, astăzi, că programul de guvernare al USL "este evaziv şi nu are o analiză judicioasă a capacităţii financiare pentru a fi realizat".

Cezar Preda a afirmat, într-o conferinţă de presă, că reprezentanţii noului Guvern vor trebui să pună în practică, în cel mai scurt timp, planul de guvernare propus.

"Programul de guvernare al USL este evaziv şi nu are o analiză judicioasă a capacităţii financiare pentru a fi realizat. Suntem în faţa unei aşteptări imense din partea populaţiei. Luăm exemplul UMF. S-a spus că în prima şedinţă va fi anulată, aştept să văd asta, reîntregirea salariilor trebuie aplicată imediat de noul Guvern. Contractele cu băieţii deştepţi trebuie să le anuleze imediat că ne-au acuzat pe noi, deşi noi am făcut tot ce ne-a stat în putinţă pentru ca aceste contracte să se ducă într-o zonă maximă de profit pentru statul român. Au luat o turnură evazivă, vom face", a declarat deputatul PDL.

"Sunt lucruri pe care acest Guvern trebuie să le facă imediat. Nu se poate cere perioadă de graţie pentru că nici ei nu au lăsat un guvern o sută de zile să lucreze. Trebuie s-o facă imediat pentru că aşteptările românilor sunt mari", a adăugat preşedintele PDL Buzău.

Programul de guvernare şi lista miniştrilor propuşi în Cabinetul Ponta au fost depuse, joi seară, la Parlament, de către ministrul delegat desemnat pentru relaţia cu Parlamentul, Mircea Duşa.

Birourile permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au stabilit ca luni, la ora 10.00, miniştrii desemnaţi să fie audiaţi în comisiile parlamentare de resort, iar la ora 16.00 să se reunească plenul comun pentru votul de învestitură a Cabinetului Ponta.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite