Cezar Preda: Românii se vor convinge că USL nu are soluţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cezar Preda
Cezar Preda

Preşedintele PDL Buzău Cezar Preda crede că "orice partid sănătos la cap din lume nu ar fi luat puterea în condiţiile în care USL a ajuns la guvernare".

"Şi-au dorit prea mult puterea. Niciun partid sănătos la cap din lume nu lua puterea în aceste condiţii, puterea se ia prin alegeri, nu când ţi-o dă cineva. Darul grecesc nu e unul care să-ţi aducă bucurii decât pe termen de o zi", a spus Preda.

Cezar Preda a declarat că "e un lucru bun pentru PDL" faptul că USL a ajuns la putere, precizând că oamenii însă, vor vedea până la urmă că USL nu are soluţii.

"Multă agitaţie în predarea ştafetei de la Guvernul coaliţiei la Guvernul USL. E primul Guvern după 1989 căruia i se dă puterea şi care nu preia puterea prin alegeri. E un lucru bun pentru PDL şi coaliţie, pentru că acum românii, într-o aşteptare extraordinară de a le fi schimbată viaţa, vor vedea dacă acest Guvern va reuşi până în toamnă să facă acest lucru. Convingerea mea este că de aseară şi până în noiembrie vom vedea numai discuţii sterile pe posturi, pe ce trebuie să facă şi românii nu vor beneficia cu nimic mai mult decât în guvernarea noastră grea", a subliniat preşedintele PDL Buzău.

Deputatul PDL a mai spus că se aşteaptă ca tot ce ţine de atributul puterii, schimbarea prefecţilor şi a şefilor de instituţii deconcentrate, să se producă în scurtă vreme.

"Orice e atributul puterii se va face, aşteptăm. Acestui Guvern îi dau termen până în toamnă, nu mai mult", a conchis Cezar Preda.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite