Cezar Preda: Trebuia să apară Băsescu la TVR să spună cu cine ţine în PDL şi noi să ne asumăm

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traian Băsescu are dreptate când spune că s-a furat startul în cursa pentru şefia formaţiunii, a afirmat vicepreşedintele PDL Cezar Preda, adăugând că era nevoie să apară Traian Băsescu la TVR "să spună cu cine ţine, iar PDL să-şi asume".

"Are dreptate când spune că s-a furat startul la alegeri, trebuia să apară domnia sa pe TVR să spună cu cine ţine şi să ne asumăm”, a apreciat Cezar Preda, citat de Mediafax.

Citeşte şi:

Băsescu: Oamenii politici nu sunt impicaţi în scandalul din vămi. Sindicatul este sistemul mafiot

Băsescu: Noua Constituţie ar trebui să intre în vigoare odată cu epuizarea mandatului Parlamentului

Băsescu, despre cazul Voiculescu: Nu aş vrea să dau indicaţii preţioase Parlamentului

Vicepreşedintele PDL afirmă că nu a furat startul pentru că a semnat luni dimineaţă pentru susţinerea lui Blaga în cursa pentru şefia PDL. "Eu am semnat ieri dimineaţa, eu n-am furat niciun start", a spus Cezar Preda.

Luni, La TVR, preşedintele Traian Băsescu a declarat că în PDL s-a furat startul în cursa pentru şefia formaţiunii, Vasile Blaga începând să strângă semnături încă de săptămâna trecută, iar trusturile Antena şi Realitatea s-au implicat în campanie.

Potrivit şefului statului, cel mai potrivit om pentru şefia PDL este Emil Boc. Vezi aici detalii.

Referitor la Cezar Preda, preşedintele Traian Băsescu a declarat că nu îl recomandă nimic pentru a candida pentru o funcţie în PDL, menţionând că acesta nu a câştigat nici măcar alegeri locale, iar acum îşi dă cu părerea despre desemnarea de către şeful statului a premierului.

În replică, vicepreşedintele PDL, care este şi liderul organizaţiei judeţene Buzău a partidului, a declarat că el nu a câştigat Primăria Buzău aşa cum preşedintele Traian Băsescu nu a câştigat preşedinţia în judeţul Buzău.

"Eu n-am câştigat Primăria Buzău, cum n-a câştigat dânsul (Traian Băsescu n.r.) preşedinţia în judeţul Buzău. Sunt oameni care vor pe cineva şi oameni care nu vor pe altcineva. Nu e un criteriu democratic de a stabili unde şi când ai voie să candidezi", a spus Cezar Preda.

El a arătat că a spus că este o jignire la adresa inteligenţei româneşti un premier tehnocrat şi a aprecit că acest lucru l-a supărat pe şeful statului, Traian Băsescu.

"Supărarea preşedintelui cred că vine de la ce am spus că premierul tehnocrat este o jignire la adresa inteligenţei româneşti. Nu poţi să spui că recridibilizezi PDL prin premier tehnocrat", a adăugat Cezar Preda.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite