Cezar Preda: Nu cred că Victor Ponta poate să acuze pe altcineva de laşitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cezar Preda
Cezar Preda

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a respins, marţi, acuzaţiile premierului Victor Ponta referitoare la laşitatea PDL şi a lui Traian Băsescu privind decizia PDL de neparticipare la vot, arătând că Victor Ponta nu poate să acuze pe altcineva de laşitate.

„Vorbea Victor Ponta astăzi despre laşitatea PDL, despre laşitatea preşedintelui României. Nu cred că Victor Ponta poate să acuze pe altcineva de laşitate, domnia sa, care a fost invalidat de profesorii săi, este în continuare cel mai mare laş din România pentru că nu-şi recunoaşte furtul de la doctorat", a spus Preda, citat de Mediafax.

Preda a adăugat că reacţia USL la decizia PDL privind neparticiparea la referendum este „o ipocrizie fără margini a politicienilor care ocupă spaţiul politic de 20 de ani". În opinia acestuia, Ion Iliescu, Călin Popescu Tăriceanu şi Adrian Năstase i-au îndemnat pe cetăţeni la referendumul din 2007 la boicot, iar acum critică acest lucru.

Premierul Victor Ponta a afirmat că decizia PDL de a boicota referendumul încheie „legenda lui Băsescu cel curajos, care se prezintă în faţa poporului" şi dovedeşte că preşedintele suspendat este „un laş şi un mincinos".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite