PDL: Domnule Ponta, lasă-ne, pentru că ţara are nevoie de credibilitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda i-a cerut demisia premierului Victor Ponta, precizând că nu există niciun conflict între instituţia prezidenţială şi Guvernul României.

"Noi îi transmitem următorul mesaj: «Domnule Ponta, lasă-ne, pentru că ţara are nevoie de credibilitate», mai ales acum când ne este greu, când s-au promis măsuri economice şi nu s-au luat", a spus Preda.

"Nu există niciun conflict, din punctul nostru de vedere între instituţia prezidenţială şi Guvernul României. În ultimele 53 de zile, preşedintele României a ieşit de trei ori pe teme care vizau ori atacul la persoana domniei sale, ori la ceea ce înseamnă responsabilitatea faţă de ţară, pe când Victor Ponta şi Crin Antonescu ies în fiecare zi inoculând în opinia publică că există un conflict pentru care România nu merge. Nu suntem de acord. România nu merge pentru că Victor Ponta nu ştie să facă România să meargă", a mai declarat Cezar Preda.

El a comentat declaraţia publică a preşedintelui Traian Băsescu făcută astăzi, arătând că "aceasta este diferenţa între copii şi oameni maturi".

"Aceasta este diferenţa între primul ministru şi preşedintele României. Preşedintele României s-a comportat ca un om responsabil, un om încărcat de responsabilitate faţă de români şi un om matur. Domnul Victor Ponta încearcă să-şi salveze, dacă mai poate, consideră domnia sa, noi credem că nu, reputaţia de a fi un om politic onest şi corect, foloseşte toate instituţiile statului pentru a anexa CV-ul domniei sale şi să-l prezinte românilor ca fiind unul demn de a fi luat în seamă", a arătat Preda.

"Domnul Ponta trebuie să plece pentru că el a copiat, a furat, iar românii nu-şi ţin pe posturi mari decât oameni responsabili şi oameni profesionişti, nu copiatori, nu hoţi intelectuali şi orice măsură ar încerca să ia domnul Ponta, oricâţi grăjdani ar inventa domnia sa trebuie să ştie că există un capăt unde nu are ce să facă ", a susţinut Cezar Preda.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite