Cezar Preda: Invit UDMR la susţinerea unei moţiuni de cenzură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, astăzi, că invită UDMR şi celelalte forţe democratice din Parlament la susţinerea unei moţiuni de cenzură, notează Mediafax.

"I-am lăsat o lună domnului Ponta şi ne-a convins că nu va face nimic pentru români. Nu are dreptul la înţelegerea Opoziţiei. Invit UDMR şi celelalte forţe democratice din Parlament la susţinerea unei moţiuni de cenzură", a precizat Cezar Preda.

Preda a arătat că pe el nu-l îngrijorează reacţiile camarilei PSD şi PNL, ci posibila "apatie a PDL".

"PDL trebuie să se bată în fiecare zi pentru independenţa justiţiei pentru depolitizarea şi declientizarea României. Moţiunea de cenzură este un act democratic pe care domnul Ponta, cu o proastă creştere, îl duce în derizoriu, dar noi ne vom bate şi pentru că dezbaterea parlamentară pe această moţiune de cenzură, calată pe independenţa justiţiei, va arăta românilor, cu aspecte concrete, ce face Victor Ponta. Acesta nu se ocupă de români, ci de clientelă, vrea să mărească taxele şi îi amăgeşte cu măriri de salarii care sunt acoperite integral de inflaţie şi de creşterea preţurilor", a precizat Cezar Preda.

Liderul PDL Buzău a arătat că democrat-liberalii trebuie să depună moţiune de cenzură înainte de 10 iunie.

"Pentru mine mai important decât angrenarea partidului în alegerile locale este angrenarea partidului în problemele tuturor românilor de azi", a spus Cezar Preda.

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, sâmbătă, că democrat-liberalii trebuie să introducă, la începutul lunii iunie, moţiune de cenzură, el acuzând "intervenţia brutală în justiţie" a Cabinetului Ponta.

În replică, premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, la Suceava, că deputatul PDL Cezar Preda poate să facă ce moţiune doreşte, dar că acesta se bate acum pentru locul patru la Buzău.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite