Cezar Preda candidează la Consiliul Judeţean Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cezar Preda
Cezar Preda

Liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, şi-a anunţat, astăzi, candidatura la Consiliul Judeţean Buzău, precizând că a decis să intre în cursa electorală pe "fondul bâlbâielilor din USL".

"Sunt decis să-mi asum o candidatură la CJ din partea PDL. Vine pe fondul bâlbâielilor din USL, a traseismului practicat de mult timp de unii politicieni buzoieni pentru a-şi atinge interesele personale", a declarat Preda.

Deputatul Cezar Preda a subliniat că mai are nevoie de girul forurilor superioare ale partidului, pentru a candida.

"Am să anunţ colegiu director al partidului că-mi asum această candidatură, urmând ca acest for să ia decizia finală. Voi face ce îmi cere partidul. Primarii mei mă vor pentru a intra în bătălie. Ei nu admit, ei sunt curtaţi zilnic şi invitaţi cu bani de ceilalţi contracandidaţi. Singura raţiune ca să-i ţină uniţi e să candideze şeful PDL", a afirmat Cezar Preda.

Liderul PDL Buzău a adăugat, că în ultimele zile a fost contactat de social- democratul Victor Mocanu, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, care nu va fi susţinut de USL pentru obţinerea unui nou mandat la alegerile din iunie.

"De vreo două zile mă tot sună domnul Mocanu, dar eu nu răspund pentru că nu ling unde am scuipat. Nu vom primi la noi în partid sau în altă construcţie politică de susţinere niciun traseist politic de la USL. PDL nu va susţine decât un candidat al PDL. Sunt foarte căutat în ultima vreme, primesc telefoane, sms-uri, în speranţa să le rezolvăm noi problemele unora care se văd numai şefi la Buzău. Să mai facă o pauză, să stea liniştiţi acasă, pentru că epoca lor s-a încheiat", a adăugat Cezar Preda.

Referitor la candidatul PDL pentru funcţia de primar al Buzăului, Cezar Preda a menţionat numele lui Adrian Burducea, însă decizia finală va fi anunţată până la sfârşitul lunii.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite