Ilie Sârbu, despre Cezar Măgureanu: Trebuie să aşteptăm decizia finală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sârbu, a declarat, astăzi, comentând acuzaţiile privind constituirea şi sprijinirea unei grupări de evazionişti aduse senatorului Cezar Măgureanu, că trebuie aşteptată decizia finală a anchetatorilor şi că el nu crede în coincidenţe în politică, notează Mediafax.

"Nu am foarte multe informaţii, am înţeles că este un dosar disjuns, e o acţiune mare, care a fost cu siguranţă pusă la punct de mai multă vreme. În coincidenţe nu cred, mai ales în politică, dar trebuie aşteptată derularea anchetei, să vedem decizia finală, dacă e implicat, dacă nu e implicat", a spus Ilie Sârbu.

El a arătat că, deocamdată, se fac doar speculaţii legate de senatorul PSD Cezar Măgureanu, situaţia în cazul său fiind necunoscută.

Senatorul Cezar Măgureanu, implicat, alături de fiica şi ginerele său, într-o reţea de evazionişti, alături de Octavian Grecu, zis Butoane, spune că nu are niciun amestec în acest caz, că e ruşinos ceea ce se întâmplă şi că va face dovada nevinovăţiei, precizând că are calitatea de învinuit în dosar.

"Este ruşinos ceea ce se întâmplă. Am o familie sănătoasă, serioasă, nu am făcut nimic care să contravină legilor, nici acum şi nici înainte de 1989", a spus Măgureanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite