Cezar Preda: Cea mai mare greşeală a PDL a fost în comunicare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, joi, că partidul a făcut mari greşeli atunci când a guvernat, cea mai mare greşeală fiind legată de comunicare şi menţionând faptul că de patru ani PDL "n-a comunicat decât cu Tălmăceanu care dansa şi cu alţi doi-trei care-şi treceau mâna prin păr".

"Am fost şi buni, ne-am făcut şi de râs. Am guvernat România. Am făcut-o cu mari greşeli, cea mai mare greşeală e în comunicare. De patru ani n-am comunicat decât cu Tălmăcean care dansa şi cu alţi doi-trei care-şi treceau mâna prin păr", le-a spus Preda tinerilor democrat-liberali, reuniţi la Eforie Nord.

El a apreciat că un politician care merge la televiziuni în primele luni "o face pentru soţia lui, pentru mama lui", iar dacă după şase luni politicienii se duc la televizor tot pentru mamă şi soţie atunci "partidul a încurcat-o".

"Dacă şi după şase luni tot pentru mamă şi soţie se duc la televizor, partidul a încurcat-o. Şi avem exemplare care şi după patru ani tot pentru soţie şi mamă se duc la televizor", a precizat Cezar Preda.

Preda le-a spus tinerilor democrat-liberali că se ocupă de comunicare şi că acest domeniu este extrem de important, scrie Mediafax.

Potrivit lui Preda, începutul comunicării adevărate a partidului a fost pe 30 iunie anul curent, când PDL se pregătea să prezinte o contraofertă la USL, dar n-a mai fost timp pentru că a apărut suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

De asemenea, Cezar Preda a arătat că schimbarea de generaţie în PDL este obligatorie, se află într-un moment proprice pentru acest lucru partidul fiind în opoziţie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite