Cezar Preda: Îl considerăm pe Ungureanu un partener loial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda îl consideră pe Mihai Răzvan Ungureanu "un partener loial, constant şi animat de aceleaşi interese pe care le are PDL".

Cezar Preda a fost întrebat, după şedinţa BPD al PDL, dacă democrat-liberalii vor discuta cu Mihai Răzvan Ungureanu pentru a fi prezent joi la manifestaţia organizată de PDL în Piaţa Revoluţiei.

"Cu domnul Mihai Răzvan Ungureanu discutăm, în fiecare zi. Este partenerul nostru, este un om care a afirmat deschis că are aceleaşi preocupări ca PDL şi care vizează opoziţia puternică a ceea ce face USL şi, din punctul nostru de vedere, îl considerăm un partener loial, constant şi animat de aceleaşi interese pe care le are PDL", a precizat Cezar Preda.

El a mai spus că data de 2 decembrie 2012 trebuie să găsească forţele de centru-dreapta coagulate.

"Trebuie să găsească această platformă electorală de centru-dreapta deja întipărită în mintea românilor", a adăugat Preda.

Întrebat dacă PDL a început negocierile cu forţele de centru-dreapta, Cezar Preda a răspuns că aceste negocieri nu se declanşează acum, ci "ele au existat, există şi vor exista".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite