Cezar Preda: Ponta nu mai are nicio șansă să fie premier! USL își caută alt prim-ministru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cezar Preda
Cezar Preda

Prim-vicepreședintele PDL Cezar Preda susține că Victor Ponta nu mai are nicio șansă să redevină premier după alegerile parlamentare. Mai mult, democrat-liberalul spune că USL își caută deja un alt prim-ministru, imaginea lui Ponta în plan european fiind compromisă din cauza scandalului legat de plagierea tezei de doctorat.

"Nici o şansă! Şi eu nu sunt un om care să spună nişte lucruri ca să atace sau ca să arate că este în Opoziţie. Domnul Ponta nu mai are nici o şansă!", a declarat cu vehemență vicepreședintele PDL Cezar Preda într-un interviu acordat RFI.

"USL-ul nu-l va nominaliza (pe Victor Ponta premier-n.r.). PSD-ul, USL-ul îşi caută deja prim-ministru", a anunțat Preda.

"Ştiu că în fibra sa, PSD-ul ştie ce să facă pentru a rămâne un partid european (...) Ce se va întâmpla vom vedea", a mai spus democrat-liberalul arătând că Victor Ponta nu mai există în Europa. ”Toată Europa e convinsă că el a plagiat şi că trebuie să plece”, a adăugat acesta.

Preda susține că, la fel ca și Adrian Năstase, Victor Ponta mai există doar în România. "Am spus acum doi ani de zile, când discutam cu lideri politici ai PSD-ului, că Adrian Năstase în plan european este un om mort, cu ghilimelele de rigoare. El este viu încă în România. S-a dovedit până la urmă că am perfectă dreptate (...) Acum vă spun, Victor Ponta nici nu mai există în Europa! Şi nu o spun ca să mă bucur, că e un om tânăr şi mie până la urmă îmi pare rău de oamenii care încearcă să-şi construiască o carieră”, a mai declarat liderul PDL pentru RFI.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite