Cererea senatorului Cătălin Voicu de eliberare sub control judiciar, amânată până pe 30 aprilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au amânat, astăzi, pentru 30 aprilie cererea senatorului Cătălin Voicu de eliberare sub control judiciar, din cauză că avocatul senatorului nu s-a putut prezenta.

Voicu a fost adus în cursul dimineţii la ÎCCJ de la Spitalul Penitenciar Jilava, unde se află internat, după ce i s-a făcut rău imediat după arestarea preventivă.

Senatorul Cătălin Voicu (PSD) a rămas în arest preventiv, după ce completul de nouă judecători al ÎCCJ a respins, pe 2 aprilie, recursul la decizia anterioară a instanţei supreme de emitere a unui mandat de arestare pe 30 de zile.

Senatorul Cătălin Voicu a fost arestat, în 30 martie, sub acuzaţiile de trafic de influenţă în formă continuată, fals în înscrisuri sub semnătură privată, participaţie improprie la infracţiunea de fals intelectual la legea contabilităţii, în legătură cu fapte de corupţie, în formă continuată. În acelaşi dosar mai sunt urmăriţi penal judecătorul Florin Costiniu şi oamenii de afaceri Marius Locic şi Costel Căşuneanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite