Cezar Preda:Ponta şi Antonescu, aproape de finalul carierei politice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cezar Preda
Cezar Preda

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, astăzi, că liderii USL sunt foarte aproape de a-şi încheia cariera politică, apreciind că PSD trebuie să-şi caute un alt preşedinte, pentru că după alegerile parlamentare, indiferent de rezultat, Ponta nu va mai fi premier.

Preda a susţinut, într-o conferinţă de presă, că PSD trebuie să-şi caute un lider credibil, iar mutarea Congresului PES de la Bucureşti la Bruxelles este semnalul cel mai clar că este nevoie de această schimbare la vârful partidului.

"Congresul PES este momentul în care PSD trebuie să-şi caute alt lider. Congresul PES care trebuia să fie la Bucureşti şi care va fi la Bruxelles este evenimentul care anunţă PSD că trebuie să-şi caute un lider credibil", a declarat Preda.

El a susţinut că după alegerile parlamentare Victor Ponta nu va mai fi premier, indiferent cine va câştiga.

"Victor Ponta nu va mai fi premierul României după parlamentare, indiferent care va fi rezultatul. Dacă noi vom reuşi să facem o majoritate cu alt partid e logic că nu va mai fi, dacă USL va câştiga oricum nu-l va mai pune premier. Iată cum acţiunea comandată de Voiculescu, de suspendare a preşedintelui, încheie foarte rapid carierele celor doi, Antonescu şi Ponta, care se credeau pe cai mari", a spus Preda.

În ceea ce priveşte PNL, el a preciat că de săptămâna viitoare vor începe "frământările" în acest partid.

"Antonescu a arătat într-o lună şi jumătate exact ce poate să facă şi românii sunt convinşi că Antonescu nu poate să le fie preşedinte. În PNL de săptămîna viitoare vor începe frământarile. Iar Ponta, după plagiatul reconoscut şi până la urmă foarte bine fixat în percepţia Uniunii Europene, îşi încheie scurta carieră de lider al PSD", a conchis Cezar Preda.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite