VIDEO Ce făceau unii parlamentari în timp ce vorbea Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traian Băsescu şi-a terminat discursul din Parlament în aplauzele în picioare ale reprezentanţilor majorităţii parlamentare, singurii rămaşi în sală, după ce Opoziţia a decis să părăsească sala în semn de protest faţă de scandalul din Cameră pe Legea pensiilor. Unii democrat-liberali care au întârziat la discursul şefului statului, alergau pe hol să participe la şedinţă.

Traian Băsescu: "În 2011, avem nevoie de un împrumut de aproximativ 5,7 miliarde de euro"

În timpul discursului, puţini au fost cei care au mimat atenţia. În timp ce şeful statului prezenta în plen problemele arzătoare cu care se confruntă economia, unii democrat-liberali trimiteau mesaje pe telefon, unii îşi făceau ordine pe birou, iar alţii citeau presa pe net.



Fostul ministru al Transporturilor, Radu Berceanu, a urmărit discursul şefului statului de la balcon.  "Am discutat cu un ziarist şi nu am mai putut intra în sală, deja începuse discursul",  a susţinut Radu Berceanu.  "Nu este important să fiu eu în sală, ci să ascult ce spune", a comentat Radu Berceanu. "E, pe dracu! Nu este nicio formă de protest!", a continuat Berceanu, privind amuzat.



"Tot ce spune preşedintele este ok, dar cu pusul în practică este mai greu!", comenta Berceanu de la balcon discursul şefului statului, pus pe gânduri de ţintele economice avansate de Băsescu.

image
image

Citeşte aici ce a declarat Băsescu în Parlament





image
image
image
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite