Dragnea, despre dosarul său de la DNA: Este pur politic!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, consideră că dosarul pe care i l-a deschis DNA nu este decât o metodă prin care PDL urmărește să fraudeze alegerile din iarnă și să creeze impresia că Traian Băsescu este iubit de popor.

"Dosarul ăsta de la DNA este un dosar pur politic, nu am făcut nimic ilegal", susține Dragnea.

Secretarul general al PSD crede că ancheta împotriva sa nu este altceva decât o manevră a PDL de intimidare a social-liberalilor, înainte de campania electorală.

"Dosarul ăsta are mai multe obiective. Traian Băsescu este disperat să construiască o himeră de dosar prin care să se prezinte afară că, de fapt, <<uite, nu asta e starea populației, de fapt populația mă iubește pe mine>>.

Al doilea obiectiv pe care îl are Traian Băsescu este o încercare de intimidare înainte de campania electorală. Alt obiectiv este ca să sperie oamenii noștri din teritoriu să nu se mai implice, reprezentanții noștri din secțiile de vot", a declarat Dragnea, la Antena 3.

Toate acestea, mai spune social-democratul, "ca să existe o anumită timorare pentru ca ei într-adevar sa încerce să fraudeze alegerile".

Dragnea a mai precizat, cu privire la plângerea, la adresa sa, făcută de Vasile Blaga, că șeful democrat-liberalilor nu este decât "un executant". 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite