Cazul lui Borbely va fi retrimis la comisie pentru analiză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a declarat, marţi, că PSD a dorit să fie retrimisă la Comisie cererea de începere a urmăririi penale a lui Laszlo Borbely pentru studierea dosarului şi că deputaţii acestui partid sunt „majoritari" şi decid, arătând că PDL a spus mereu că nu se opune justiţiei

„S-a retrimis la comisie (solicitarea în cazul lui Laszlo Borbely -n.r.), cu motivaţia că cei de la PSD vor să studieze dosarul. Foarte bine să-l studieze. Nu ştiu ce opinie o să aibă. Noi am spus de la început că nu ne opunem sub nicio formă justiţiei, dar fiindcă sunt majoritari (cei de la PSD -n.r.), sigur că decid să vadă ce se întâmplă în comisie", a afirmat Toader.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, la rândul său, că retrimiterea la Comisie a cererii în cazul lui Laszlo Borbely a fost propunerea celor de la putere şi aceştia trebuie întrebaţi pe această temă.

„A fost propunerea celor de la putere înţeleg, drept pentu care vă rog să-i întrebaţi pe dumnealor", le-a spus Anastase jurnaliştilor.

Plenul Camerei Deputaţilor a decis, la propunerea Lui Mate Andras (UDMR), retrimiterea la Comisia juridică a raportului privind cazului fostului Laszlo Borbely referitor la începerea urmăririi penale.

La începutul lunii aprilie, DNA a sesizat procurorul general să solicite Camerei Deputaților declanșarea procedurilor pentru obținerea cereii de urmărire penală față de Laszlo Borbely, deputat și ministru al Mediului, pentru trafic de influență și fals în declarațiile de avere, în formă continuată.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite