Caterincă politică: Iri vrea la Primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu a anunţat de la Izvorani, via YouTube, că vrea să cucerească Primăria Capitalei cu „muniţia pe care o are-n tunuri“.

Controversatul om de afaceri, cunoscut în presa mondenă ca „Iri", a ales să-şi lanseze candidatura pentru Bucureşti ­într-un mod inedit: postând pe internet un filmuleţ cu „mărturisirea".

„Ca simplu cetăţean al Bucureştiului fără întrerupere în ultimii 52 de ani am curajul să mă înscriu în competiţia de a obţine anul acesta din partea dumneavoastră încrederea necesară viitorului primar general al Capitalei pentru următorii patru ani", a afirmat Columbeanu în filmuleţul difuzat pe YouTube.  Apetenţa afaceristului de la Izvorani pentru filmuleţe postate pe internet este cunoscută din timpul divorţului său de fosta soţie, Monica Gabor, când i-a „smuls" soacrei nişte relatări „impresionante", în defavoarea fiicei sale, pe care le-a lansat apoi strategic pe internet, făcând valuri în presă.

Să râdem cu Irinel

După postarea anunţului privind candidatura, Irinel, a precizat ulterior că „problema se pune doar pentru Capitala ţării, şi nu şi pentru alte zone", dând asigurări totodată că are „multă muniţie în tunuri". Şi-a încropit imediat şi strategia electorală: „Nu voi motiva electoratul cu damigene de vin sau găleţi. Cetăţenii, mici, dar mulţi, sunt motivaţi şi singuri!"



A făcut şi un inventar al problemelor cu care se confruntă Capitala, concluzia: „Cea mai mare problemă este a noastră, a tuturor locuitorilor Bucureştiului, iar din acest punct de vedere cea mai bună soluţie ar fi o colaborare cu prieteni de-ai noştri din alte ţări. Nu e vorba neapărat de o înfrăţire fizică, dar este nevoie de o conectare la circuitele economice aducătoare de beneficii pentru municipalităţi cu oraşe un pic mai avansate decât noi. Maidanezii nu este una din problemele bucureştenilor, asta trebuie rezolvată cu omenie, nu cu câinoşenie!". Printre obiectivele sale se numără transformarea Capitalei într-un „centru de afaceri curate".

"Maidanezii nu este una din problemele bucureştenilor, asta trebuie rezolvată cu omenie, nu cu câinoşenie!''
Irinel Columbeanu om de afaceri

image
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite