Cătălin Croitoru, deputat PDL: Voi vota la vedere moțiunea de cenzură. Sunt dezamăgit de Ungureanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PDL Cătălin Croitoru e hotărât să voteze moțiunea de cenzură, care va fi supusă la vot în Parlament vineri. Invitat la The Money Channel, parlamentarul a lansat atacuri grele la adresa conducerii partidului din care face parte.

"Nu voi sta în bancă. Sunt trimis acolo de cetăţenii acestei ţări ca să votez, nu să stau în bancă. Voi vota la vedere, deschis, liber, să vadă toată lumea", a declarat Croitoru la The Money Channel. Parlamentarul e decis să voteze la vedere moțiunea, din respect pentru oamenii care l-au ales și i-au conferit un scaun în Parlamentul României.

Citeşte şi
EDITORIAL DE SABIN ORCAN
Victoraş, treci la tablă!

Croitoru a ținut să menționeze că Emil Boc le-a cerut membrilor partidului să nu discute problemele formațiunii în public. "Din păcate, discuţiile astea în interior, de cele mai multe ori, nu au dus la niciun fel de rezultate. Este motivul pentru care, la un moment dat, citam pe un coleg care spunea despre conducerea actuală a partidului că este autistă", a mai spus Croitoru.Croitoru s-a arătat chiar dispus să părăsească partidul de guvernământ. "Dacă mie Emil Boc îmi spunea: decât se treacă legea, mai bine să plece Coritoru din partid, eram eu azi ăla plecat din partid", a afirmat deputatul PDL.

Croitoru s-a arătat dezamăgit și de actualul premier, motiv pentru care, probabil, e hotărât să voteze moțiunea de cenzură. "Atunci când a venit prim-ministru şi a venit la noi la grupul din Camera Deputaţilor, a spus că relaţia între membrii guvernului şi parlamentarii din grup se va schimba în bine. De atunci nu l-am mai văzut. (...) Sunt dezamăgit, mă aşteptam, mai ales de la un om tânăr, să producă nişte schimbări pe care, iată, le aştepta şi Opoziţia", a mai comentat Croitoru.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite