UPDATE FOTO Caricaturi electorale, parte a unei campanii anti-PDL: Udrea îl aleargă cu pliciul pe Prigoană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nici nu a început bine campania electorală, că deja au apărut... ”anti-campaniile”. Bucureștiul este împânzit de caricaturi care îi înfățișează pe liderul democrat-liberal Elena Udrea și candidatul PDL la Primăria București Silviu Prigoană în diverse ipostaze.

UPDATE 20:36 Caricaturile  electorale din Piaţa Iancului din Capitală au început deja să fie rupte.

image
image
image

Dă click pe imagini pentru a vedea Fotogaleria!

Într-una dintre caricaturi, Elena Udrea îl aleargă pe Prigoană cu un plici, simbolul campaniei electorale a candidatului PDL. Prigoană, îmbrăcat în negru, fuge mâncând pământul de pliciul enorm al Elenei Udrea, îmbrăcată în roz, cu bluză decoltată, o fustă mini și niște tocuri cui. Ilustrați ca niște personaje de desene animate, Udrea îi ordonă lui Prigoană: "Vei candida la Primărie pentru că așa zic eu!". Această imagine poate fi zărită pe panourile electorale din Piața Iancului și Piața Delfinului.

În Piața Presei, poate fi admirată o altă caricatură avându-i ca protagoniști tot pe Udrea și pe Prigoană. "Prigoană, lovește cu pliciul muștele astea de bucureșteni, că prea ne încurcă afacerile", se poate citi pe afiș.

Campania anti-PDL nu se oprește aici. Pe stradă sunt împărțite afișe electorale cu aceeași Udrea și Prigoană. Aceștia sunt alăturați, iar deasupra imaginii se poate citi "Împreună ți-au tăiat salariul", iar mai jos scrie "Dacă votezi Prigoană, votezi Udrea!".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite