Care sunt cele mai mari gafe şi rateuri de comunicare ale guvernului Boc?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă în SUA şi Marea Britanie comunicarea politică guvernamentală se face cu ajutorul profesioniştilor, în România, liderii cabinetelor au aplicat o logică inversă. Mai întâi şi-au văzut încrederea şi credibilitatea la pământ, şi abia apoi au apelat la o echipă de imagine, care să încerce să repare ceea ce stricaseră.

La noi, toată lumea este specialistă în toate.Comunicarea politică făcută după ureche o găseşti la tot pasul. Cabinetul Boc este un exemplu de cum se poate eroda încrederea într-un guvern în timp record. Reţeta eşecului cabinetului Boc e mai complicată ca o reţetă culinară: comunicare politică defectuoasă, pe mai multe voci, lider guvernamental slab şi fără personalitate, imixtiunea preşedintelui în treburile Guvernului,  promovarea de către acesta a mesajelor care aparţin executivului, cu efect public de depersonalizare, gafe individuale ale miniştrilor. Peste toate acestea, s-au suprapus şi acţiunile nepopulare de tăiere a salariilor bugetarilor şi scăderea nivelului de trai al românilor, ca urmare a crizei economice şi financiare mondiale, care au pus capac.

Click aici pentru a citi continuarea şi spune şi tu care crezi că sunt cele mai mari gafe şi rateuri de comunicare ale guvernului Boc

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite