Candidaţii PSD pentru Italia şi Spania se lansează la Milano

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PSD îşi va lansa candidaţii pentru colegiile din diaspora la Milano, Tel Aviv, Barcelona şi în Republica Moldova. Pe 21 septembrie, preşedintele PSD, Mircea Geoană, îi va lansa într-un

PSD îşi va lansa candidaţii pentru colegiile din diaspora la Milano, Tel Aviv, Barcelona şi în Republica Moldova. Pe 21 septembrie, preşedintele PSD, Mircea Geoană, îi va lansa într-un miting electoral la Milano pe Marian Mocanu şi Marian Popescu, candidaţi pentru colegiile de Europa din Senat şi Camera Deputaţilor.

Ambii sunt emigranţi şi şefi ai asociaţiilor românilor din Italia şi Spania. Mocanu, profesor de sport, este preşedintele Ligii Românilor din Italia şi locuieşte lângă Genova, la Andora, unde are o sală de fitness.
Marian Popescu a emigrat în urmă cu mai mulţi ani, are o firmă de construcţii şi este şeful organizaţiei PSD Barcelona.

Popescu îl va avea drept contracandidat pe Petre Roman, pe care Titus Corlăţean l-a caracterizat drept "un fost mare politician, în căutarea unei bărci de salvare". Popescu este şi membru PSOE, partidul muncitoresc spaniol al premierului Zapatero.

PSD îl va lansa în Republica Moldova pe candidatul său pentru un colegiu de deputat în Europa de Est, Tudor Panţâru, judecător al misiunii ONU în Bosnia.

Armand Schor, candidatul social-democraţilor pentru Camera Deputaţilor în colegiul Africa şi Orientul Mijlociu, va fi lansat la Tel Aviv. Schor a emigrat în Israel în urmă cu mai mulţi ani, are dublă cetăţenie, română şi israeliană şi are investiţii la ELAL, compania israeliană de zbor precum şi în România. În desemnarea lui Schor drept candidat au contat şi legăturile acestuia cu Partidul Muncii, partidul social democrat israelian al lui Shimon Peres.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite