Camera Deputaţilor, convocată în sesiune extraordinară în data de 16 august

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a anunţat că Biroul Permanent a decis astăzi convocarea unei sesiuni extraordinare pentru data de 16 august, urmând ca pe ordinea de zi să se afle printre altele proiectul privind Agenţia Naţională de Integritate.

Anastase a arătat, totodată, că Biroul Permanent a stabilit să sesizeze Comisia Juridică în ceea ce priveşte decizia Curţii Constituţionale referitoare la neconstituţionalitatea Legii privind exercitarea funcţiilor şi demnităţilor publice pentru modificarea şi completarea Legii nr.144/2007.

"Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a decis sesizarea Comisiei Juridice pentru a analiza această decizie a CCR şi a veni cu un raport care să pună în acord cu decizia Curţii Constituţionale legislaţia în privinţa funcţionării ANI", a spus Roberta Anastase.

Ea a precizat că pe ordinea de zi a plenului Camerei, care se va întruni în sesiune extraordinară în 16 august, va figura Legea ANI.

Potrivit lui Anastase, pe ordinea de zi vor mai fi două proiecte de legi, propuse de PNL, privind combaterea plăţilor întârziate, respectiv aprobarea unor măsuri de reducere a taxelor şi impozitelor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite