Tăriceanu, iritat de primirea “beizadelei” Honorius Prigoană în partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu

Liderul deputaţilor liberali, Călin Popescu-Tăriceanu şi-a exprimat, sâmbătă, nemulţumirea cu privire la primirea în partid a lui Honorius Prigoană şi le-a felicitat pe femeile liberale pentru că în organizaţia lor "nu s-a înscris şi Adriana Bahmuţeanu".

"Mă bucur foarte, foarte mult că, vedeţi, la noi în partid se întâmplă şi lucruri uşor surprinzătoare, zilele trecute ne-am trezit cu beizadeaua Prigoană în partid şi vreau să vă felicit pentru că în partid nu a aterizat şi doamna Bahmuţeanu. Probabil asta este o dovadă, o probă, că femeile liberale au mai multă capacitate de analiză şi selecţie', a spus Tăriceanu la ediţia a doua a şcolii de vară a Organizaţiei Femeilor Liberale care se desfăşoară la Eforie Nord, notează Cronica Română.

Tăriceanu a adăugat că a fost foarte revoltat de faptul că fiul lui Silviu Prigoană a fost primit în PNL, iar pe această temă i-a scris o scrisoare fostului preşedinte interimar al partidului, Daniel Chiţoiu.

Liderul deputaţilor PNL a mai spus că liberalii trebuie să fie reprezentaţi de oameni care s-au remarcat prin ceva poziţiv iar traseiştii politici trebuie evitaţi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite