C.V. Tudor îl refuză pe Mircea Geoană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, l-a vizitat, ieri după-amiază, pe Corneliu Vadim Tudor, la biroul acestuia din Senat, pentru a negocia susţinerea lui George Maior pentru postul de director al

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, l-a vizitat, ieri după-amiază, pe Corneliu Vadim Tudor, la biroul acestuia din Senat, pentru a negocia susţinerea lui George Maior pentru postul de director al SRI. Liderul PSD a încercat să obţină susţinerea PRM pentru Maior, dar a fost refuzat de către C.V. Tudor. Potrivit liderului PRM, întâlnirea de ieri a fost cerută de către Mircea Geoană, care l-ar fi contactat telefonic de duminică.
La intrarea în birou, Mircea Geoană a spus că va avea o "întâlnire de taină" cu C.V. Tudor. După întrevedere, Geoană a refuzat să răspundă vreunei întrebări din partea presei şi nu a vrut nici măcar să recunoască faptul că subiectul discuţiei a fost George Maior.
În timp ce Geoană şi C.V. Tudor negociau, în anticamera biroului liderului PRM a intrat şi senatorul liberal Basgan Ion, însă se pare că acesta nu a participat la discuţie.
PRM nu-şi schimbă poziţia
Corneliu Vadim Tudor a declarat că partidul său îşi menţine poziţia în legătură cu votul negativ pe care parlamentarii săi îl vor acorda pentru Maior şi Săftoiu. "Cei doi n-au nicio legătură cu serviciile secrete", a spus preşedintele PRM, subliniind că nici Maior, nici Săftoiu nu au experienţă în acest domeniu. El a mai spus că argumentaţia lui Mircea Geoană, potrivit căreia şefia unuia dintre serviciile secrete ar trebui să revină unui reprezentant al opoziţiei, nu a reuşit să-l convingă.
C.V. Tudor a precizat că este în continuare dispus discuţiilor pe această temă cu Mircea Geoană. "Discut cu toată lumea, dar este greu ca un om ca mine să fie convins de contrariu", a afirmat preşedintele PRM.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite