C.V. Tudor face duşuri reci la Senat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

şi-a montat un duş în biroul său de vicepreşedinte al Senatului. "Uneori fac şi câte cinci duşuri pe zi", a spus preşedintele PRM, plângându-se că de câteva ori a fost nevoit să se spele

şi-a montat un duş în biroul său de vicepreşedinte al Senatului. "Uneori fac şi câte cinci duşuri pe zi", a spus preşedintele PRM, plângându-se că de câteva ori a fost nevoit să se spele cu apă rece. Administaţia Senatului spune că este apă caldă, dar e nevoie de timp până ajunge la consumatori, din cauza traseului lung al ţevilor.
Parcare şi spaţiu verde amenajat
Conducerea Senatului a analizat, în şedinţa Biroului Permanent, posibilitatea achiziţionării, până la sfârşitul acestui an, a unui echipament special care să controleze accesul în parcarea instituţiei, astfel încât autoturismele altor instituţii din clădire, cum sunt Curtea Constituţională şi SPP, să nu mai poată staţiona sub ferestrele se-natorilor. În 2007 se va construi o intrare separată pentru personalul Senatului. Pentru anul viitor, se ia în calcul şi amenajarea peisagistică a spaţiului verde din faţa intrării principale a Senatului. Pe lista problemelor nerezolvate au rămas transformarea lifturilor de marfă în lifturi pentru persoane, dar şi cumpărarea unei staţii de spălare auto şi a unei staţii de alimentare cu carburanţi, o benzinărie, doar pentru Senat. Nicolae Văcăroiu cere ca administrarea corpului de clădire ocupat de Senat să treacă în subordinea instituţiei pe care o conduce.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite