C.V. Tudor îl ameninţă pe preşedintecu judecata divină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

îl acuză că îl şantajează pe premierul Tăriceanu cu "două dosare". "Aşa aţi făcut cu Petre Roman. La fel cu Theodor Stolojan. Mai nou, cu Călin Popescu Tăriceanu, pe care, pur şi simplu,

îl acuză că îl şantajează pe premierul Tăriceanu cu "două dosare". "Aşa aţi făcut cu Petre Roman. La fel cu Theodor Stolojan. Mai nou, cu Călin Popescu Tăriceanu, pe care, pur şi simplu, l-aţi paralizat şantajându-l în aceste zile cu 2 dosare", notează C.V. Tudor, adăugând că România ar fi "singura ţară din lume unde şeful statului îl ţine sub teroarea şantajului pe primul ministru". În încheierea scrisorii deschise, C.V. Tudor îi solicită lui Băsescu să "înceteze să mai vâneze oameni", fiindcă "ce v-a bătut Dumnezeu până acum, dar ce-o să vă bată de acum înainte".
C.V. Tudor a mai declarat, ieri, că dacă va fi chemat la CNSAS pentru audieri, va veni cu 10.000 de oameni, "pentru a-l arunca pe geam" pe Mircea Dinescu.

Sandru, "instruită" de Medar şi Săftoiu
Liderul PRM a combătut recentele afirmaţii ale Laviniei şandru, spunând că deputata PIN ar fi primit instrucţiuni de la Cotroceni. "Se aude că instructajul i-a fost făcut de consilierii prezidenţiali Sergiu Medar şi Adriana Săftoiu", se mai arată în scrisoarea deschisă. C.V. Tudor mai spune că documentul pus la dispoziţia presei de căte şandru este "un fals grosolan". El spune că a recunoscut, încă din 2004, întâlnirea cu Bordea, arătând că a discutat cu acesta despre "pericolul iminent de represalii CC al PCR împotriva acestui artist plastic (pictorul Bandac - n.red.), care urma să rămână fără pâine pentru interviul pe care i-l acordare ziarisului Ilieş Purcaru". "Îmi amintesc că s-a mai discutat şi despre fraudele financiare enorme, de la Fondul Plastic", îi spune Vadim lui Băsescu. Preşedintele PRM prezintă mărturia generalului Bordea, din 2004, prin care şi acesta recunoaşte întâlnirea, dar contestă documentul. "Documentul făcut public nu ştiu dacă este real şi dacă este cel întocmit, cu acea ocazie, de către un ofiţer de securitate, care a participat la audienţă. În orice caz, acest document nu a fost întocmit sau aprobat de mine şi nu are nicio valoare operativă, în sensul că toate problemele discutate erau de notorietate", spunea Bordea, adăugând că C.V. Tudor şi pictorul Bandac au intrat în audienţă cu bon de ordine, "la lumina zilei". Liderul PRM afirmase duminică că nu a mai vorbit cu Bordea de 25 de ani.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite