CTP: Nu văd niciun politician creditabil din punct de vedere politic, moral şi uman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu i-a poreclit pe Traian Băsescu, Victor Ponta şi Crin Antonescu drept "Preşedintele Masă-Verde", "Plagiatorul Ponta" şi "Fanfaronul Antonescu".

"Eu nu văd niciun politician creditabil din punct de vedere politic, moral şi uman. Uitaţi-vă la aceste trei personaje din fruntea ţării, i-am numit "preşedintele Masă Verde - pe Băsescu, Plagiatorul Ponta şi Fanfaronul Crin Antonescu". Îi înţeleg pe aceştia care au lipsit de la vot", a  afirmat Cristian Tudor Popescu, la România TV.

Acesta este de părere că nu se suţine justificarea că rezultatul referendumului a fost influenţat de declaraţia premierului ungar Viktor Orban, care le-a cerut maghiarilor din România să nu meargă la vot.

"În 2007, UDMR-ul a mers la suspendarea lui Băsescu şi a comunicat acest lucru maghiarilor din Transilvania, însă maghiarii nu au fost de acord. Nu era niciun Viktor Orban atunci", a explicat el.

Potrivit acestuia, boicotul PDL de la referendum a fost "o manevră nedemocratică, care va avea urmări nocive pe termen lung".

Referitor la preşedintele interimar, Crin Antonescu, jurnalistul afirmă că acesta s-a comportat iresponsabil.

"A transformat lupta dintre două blocuri politice într-o luptă personală cu domnul Băsescu, de genul "ori tu, ori eu", ca în serialul "Nemuritorul". Este un egocentrism uman şi politic. A-ţi lăsa partidul după acest referendum înseamnă o centrare a lui Antonescu pe propria persoană, nu e în regulă pentru cineva care conduce un partid", a spus Cristian Tudor Popescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite