Brunetă, nu aş fi fost mai deşteaptă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toni Niculescu (UDMR), Elena Udrea a fost asaltată de tineri care voiau o poză împreună. Elena Udrea le-a povestit celor prezenţi câte ceva despre "cariera politică scurtă, dar

Toni Niculescu (UDMR), Elena Udrea a fost asaltată de tineri care voiau o poză împreună. Elena Udrea le-a povestit celor prezenţi câte ceva despre "cariera politică scurtă, dar furtunoasă".
Încercarea tinerilor de a afla de la Elena Udrea care sunt proiectele ei politice nu a dat însă rezultatele aşteptate. În schimb, au aflat că a intenţionat să se vopsească brunetă sau şatenă. "Am mers la coafor şi m-am întrebat, dacă mă vopsesc brunetă sau şatenă, devin mai deşteaptă? şi mi-am răspuns singură. Probabil că nu…!" Spusele ei au stârnit imediat râsetele sălii.

Liberalii şi-ar arunca liderul de pe motocicletă
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, a fost întrebat insistent de tinerii social-democraţi: când va cădea Guvernul Tăriceanu? "Noi suntem ferm hotărâţi să-l mai aruncăm pe Tăriceanu de pe motocicletă. Ultima oară a crescut câteva procente. Se pare că e o tehnică bună şi o să o folosim în continuare", a răspuns Olteanu.

Guşă a găsit patru înlocuitoare pentru Muscă
Locul Monei Muscă pe scena politică românească ar putea să fie luat de Elena Udrea, Daciana Sârbu, Lavinia şandru sau Olguţa Lia Vasilescu, este de părere preşedintele PIN, Cozmin Guşă. "Există însă o anumită dominantă misogină. Unii sunt supăraţi că există colege de-ale noastre care reuşesc să ajungă foarte sus şi spun că ar datora acest lucru faptului că sunt protejate de bărbaţi", a spus liderul PIN.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite