Brânză: Cei trei lideri ai ARD şi-au dat acordul pentru candidatura mea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PDL William Brânză, care primise aviz negativ din partea Comisiei de etică a ARD pentru a candida la alegerile parlamentare pe diasporă, a declarat, joi, că cei trei lideri ai ARD şi-au dat acordul pentru candidatura sa.

"Listele pe diasporă s-au depus de două zile şi sunt semnate de toţi cei trei copreşedinţi ai ARD, Vasile Blaga, Mihai Răzvan Ungureanu şi Aurelian Pavelescu. Eu reprezint Colegiul 1 Diaspora, în care sunt deputat şi candidez pentru un nou mandat de deputat, iar Viorel Badea candidează pentru un mandat la Senat", a precizat Brânză.

El a arătat că după ce copreşedinţii ARD au semnat listele pentru diaspora, el a aflat de punctul de vedere al Comsiei de etică, relatează Mediafax.

Comisia de etică a ARD condusă de Monica Macovei a dat joi publicităţii un comunicat în care preciza că 36 de candidaţi printre care William Brânză şi Viorel Badea reprezentând Diaspora au primit aviz negativ. De asemenea în comunicat se arăta că "soarta celor cu aviz negativ este în mâna copreşedinţilor ARD".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite