Brânză denunţă "realizările" fostei guvernări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PDL Dispora, William Brânză, i-a spus deputatului Mark Pritchard, reprezentantul Armatei Regale Navale a Marii Britanii, cu care s-a întâlnit astăzi, că, în 2008, România nu era pregătită pentru criza economică, pentru că "fosta guvernare a lăsat un stat nereformat, dezechilibre bugetare adânci şi un sistem de absorbţie a fondurilor comunitare cvasi inexistent".

Cei doi deputaţi au discutat şi despre "corupţia şi lipsa transparenţei, în special din domeniul energiei", după cum se arată într-un comunicat, William Brînză asigurându-l pe Mark Pritchard că "principiile pe care Guvernul României le-a promovat constant şi care, prin reglementările UE privind piaţa energiei, vor deveni obligatorii şi pentru coloşii energiei de la noi sunt: transparenţă şi corectitudine".

Pe lângă situaţia comunităţilor de români din Marea Britanie, evoluţiile politicii externe a Uniunii Europene, problemele legate de corupţie şi modul în care România a fost afectată de criza economică, cei doi parlamentari au discutat şi despre următorul scrutin.

„În 2012, românii nu vor avea de ales între PDL şi USL. Românii vor fi obligaţi să decidă dacă vor să construiască încet, dar durabil, sau vor să distrugă totul extrem de rapid. Pentru că un stat asistenţial, o poate spune orice economist, nu va găsi surse de finanţare şi se va prăbuşi", i-a mai spus democrat-liberalul reprezentantului Armatei Regale Navale a Marii Britanii, care s-a arătat interesat de alegerile din 2012.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite