Borbely a primit cadou, la Miercurea Ciuc, o bicicletă pentru copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laszlo Borbely  spune că atunci când este vorba de investiţii se găsesc întotdeauna „băieţi deştepţi“
Laszlo Borbely spune că atunci când este vorba de investiţii se găsesc întotdeauna „băieţi deştepţi“

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a primit cadou, la Miercurea Ciuc, o bicicletă pentru copii, care i-a fost oferită de primarul din Siculeni şi despre care a spus că este prea mică pentru nepoţii săi, dar o va duce la minister "ca amintire", pentru a arăta tuturor că este "vehiculul viitorului".

Borbely a făcut, miercuri, o vizită în judeţul Harghita, iar la sosirea la Miercurea Ciuc a fost aşteptat de zeci de biciclişti, care s-au aşezat de-o parte şi de alta a intrării în clădirea Palatului Administrativ.

Primarul comunei Siculeni, Szentes Csaba, i-a oferit cadou lui Borbely o bicicletă pentru copii, ca mulţumire pentru semnarea contractelor la două proiecte de construire a pistelor pentru biciclişti, finanţate în Harghita.

Zâmbind, ministrul Mediului a mulţumit şi a spus că se bucură de cadoul primit, deşi bicicleta este prea mică şi pentru nepoţii săi, în vârstă de patru, respectiv şase ani.

"A fost un gest de prietenie. Le-am spus că nu ştiu ce voi face cu bicicleta, pentru că deja este prea mică chiar şi pentru cei doi nepoţei ai mei, care deja au biciclete mult mai sofisticate", a declarat Borbely.

Ministrul a afirmat că biclicleta va ajunge la Ministerul Mediului.

"O iau ca amintire, o duc în minister şi o s-o arăt la toată lumea, că vehiculul viitorului este bicicleta. Deci ar trebui mai mulţi să renunţe la maşină şi să meargă cu bicicletele, aşa cum cei din Siculeni şi din Cristuru Secuiesc sper că vor merge cât mai curând", a conchis Borbely.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite