Lucian Bolcaş a fost exclus din PRM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucian Bolcaş a fost exclus din PRM. Corneliu Vadin Tudor îl acuză pe Bolcaş că ar fi făcut un pact cu "mafia lui Traian Băsescu".

"Biroul Permanent a hotărît, prin vot, excluderea din partid a lui Lucian Bolcaş pentru trădarea intereselor PRM, prin pactizarea sa cu Mafia lui Traian Băsescu şi pentru declaraţiile publice pe care le-a făcut, în ultima vreme, în totală contradicţie cu deciziile şi punctele de vedere ale partidului", se arată într-un comunicat al PRM, citat de Mediafax.

Decizia a fost luată în şedinţa Biroului Permanent al partidului, condusă de către Corneliu Vadim Tudor.


Lucian Bolcaş a fost deputat PRM în legislaturile 2000-2004 şi 2004-2008. De asemenea, a deţinut funcţia de vicepreşedinte PRM.

Liderul partidului l-a acuzat pe Bolcaş că nu a apărut aşa cum ar fi trebuit interesele PRM în disputa pentru sediul central al partidului.

Bolcaş nu a fost singurul căruia i s-a făcut vânt din partid. În aceeaşi şedinţă s-a mai decis excluderea lui Corneliu Bichineţ, preşedintele filialei judeţene Vaslui, Dumitru Codreanu, preşedintele filialei judeţene Botoşani, şi a lui Marian Fulga, preşedintele filialei judeţene Argeş, pentru abateri repetate de la disciplina de partid.

Corneliu Bichineţ este şi vicepreşedinte al Consiliul Judeţean Vaslui. PRM va informa CJ Vaslui privind retragerea sprijhinului politic pentru Bichineţ şi va propune o altă persoană pentru această funcţie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite