Bodu cere demisia lui Remus Vulpescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Bodu, europarlamentar PDL.
Sebastian Bodu, europarlamentar PDL.

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu i-a trimis luni o scrisoare prim-ministrului Victor Ponta în care îi solicită eliberarea din funcţie a şefului OPSPI din cadrul Ministerului Economiei şi Comerţului, Remus Vulpescu.

În opinia lui Bodu, eşecul privatizării Oltchim este provocat, în mare măsură, de concursul pe care Vulpescu l-a dat lui Dan Diaconescu în cadrul unui „circ ieftin, bun doar de amăgit cea mai credulă parte a electoratului“.

„Vă solicit public, domnule Ponta, să îl eliberaţi de urgenţă din funcţie pe dl. Remus Vulpescu, în felul acesta arătând că vă asumaţi acest eşec. A relua procesul de privatizare cu dl. Remus Vulpescu la şefia OPSPI ar fi mai mult decât incompetenţă şi prostie, ar fi de-a dreptul iresponsabilitate“, afirmă europarlamentarul PDL în scrisoarea deschisă adresată premierului Victor Ponta.

Luni este o zi decisivă pentru Oltchim, deoarece este ultima zi în care Dan Diaconescu mai poate semna contractul pentru preluarea combinatului chimic. Contextul acestei preluări rămâne unul incert, având în vedere că în ultima săptămână au avut loc mai multe negocieri între şeful postului de televiziune OTV şi reprezentanţii Ministerului Economiei care au eşuat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite